Muhteşem 3'lü

Okulumuz Uygulama Anaokulu öğretmeni Nursel ARMAN'nın kurucu olduğu ve Göksan SEVİM SUNULU öğretmenimizin de ortak olarak yer aldığı ''Muhteşem 3'lü' projesi için çalışmalar başladı.Proje için öğretmenlerimiz ilk olarak afiş, logo, kelime bulutu ve okul panolarını hazırladılar.

Projemiz,Okul öncesi öğrencilerine en çok kazanım sağlayan üç etkinliğin bütünleştirilmiş olarak uygulanmasıdır.

Projemizle Türkçe-dil,sanat ve fen-matematik etkinliklerinin birleştirilmesiyle ortaya çıkan ürünlerle çocuklarda; bilişsel,sosyal-duygusal, dil ve motor becerilerin gelişimini desteklemek hedeflenmektedir.Projemiz Ekim 2021 tarihinde başlayıp Mart 2022 tarihinde sona erecektir.Önceden belirlenen 14 kitap,her hafta 1 kitap olacak şekilde okunacak ve sonrasında hikaye hakkında sohbet edilecektir.Daha sonra kitapla ilgili belirlenen sanat ve fen-matematik etkinlikleri uygulanacaktır.

Yayın: 21.01.2022 - Güncelleme: 21.01.2022 21:55 - Görüntülenme: 186