Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Serdar Mah. İsmail Akyıldız Hoca Sok. No2/1 41100 İzmit/KOCAELİ
Vizyon
Mesleki yeterliliğe sahip, yaratıcı, girişimci, kendine türünde okullarla rekabet eden,alanında yüksek öğrenime öğrenci yetiştiren bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Bilgi çağını yakalayıp teknoloji toplumu olmak, evrensel düşünüp yöresel davranan,yetiştiği meslek alanında girişimci,üretken,öz değerlerini koruyup aktarabilen insan yetiştirmekteyiz.
Başarılar
Gastronomi alanında ulusal ve uluslar arası birincilikler ve madalyalar, Eğitim Öğretim materyal hazırlama Türkiye Birinciliği, Spor Türkiye dereceleri, resim şiir kompozisyon dereceleri,...
Öğretim Şekli :Tam gün - Normal
Başlama 08:30 Bitiş 17:10
Doğalgaz kaloriferi
Ulaşım

Okulumuz eski cezaevi mevkinde, Nuh Çimento Eğitim kampüsü içerisinde yer almaktadır.

Otogar yönünden gelen Plajyolu otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Diyaliz Merkezi durağında inilmelidir. Okula otogar tarafından gelen diğer arabalarla ulaşmaya çalışanlar, okul önündeki durakta inip, kısa bir yürüyüşle okula ulaşabilir.

Derince tarafından gelenler, Eğitim kampüsü durağında inip, üst geçitten karşıya geçmelidir.

Okul girişi batı cephesindedir.
Sadece Taşımalı Eğitim Öğrencileri.
Merkez
İzmit merkez kabul edilen halkevine 4 km mesafededir.
Kapalı Spor salonunda okul takımları çalışmaları
Gastronomi ulusal ulaluslar aarsı yarışmalara katılım ve madalyalar
Erasmus, TÜBİTAK, Akreditasyon,
Diğer Hususlar