KOCAELİ / İZMİT - Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nuh Çimento MTAL Geleneksel Üretim Şenlikleri ile Baharı Karşılıyor

.Nuh Çimento MTAL ailesi, öğrecilerin yıl boyunca yaptığı çalışmalarını ve ürünlerini sergileyip satışa sundukları Üretim Şenlikleri ile 19 Mayıs Gençlik haftası programına, İzmit ilçe milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Kocaeli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Aydın, İzmit ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Hamza Kondakçı, Dilovası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Özdemir, Sinan Dereli Ortaokulu Müdürü İsa Dede, Gebze Yılport MTAL Müdürü Öztürk Onursal, Gölcük Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Erhan Şekerci, Dilovası MTAL Müdürü Levent Can,Gölcük Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Erhan Şekerci ,İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Nurullah Horel, İŞKUR Şube Müdürü İlhami Çelik’in katıldığı şenliğin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan ve konuklarımız tarafından yapıldı. Alkışlarla gerçekleştirilen geleneksel kurdele kesme töreninin ardından geçilen stantların gezilmesi sırasında neşeli anlar yaşandı. Nuh Çimento MTAL öğrencilerinin hazırladığı dans ve müzik gösterileri beğeni ile izlenirken, öğretmen ve öğrenciler, çalışmanın ve üretmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadılar.

Yayın: 17.05.2023 - Güncelleme: 17.05.2023 22:28 - Görüntülenme: 250