Our Sustainable Future(Sürdürülebilir Geleceğimiz)

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmeni Gamze POLAT'ın ortaklar arasında bulunduğu uluslararası bir eTwinning projesi olan 'Our Sustainable Future" isimli proje çalışmaları başlamıştır.Projede İspanya,Portekiz,Hırvatistan ve Gürcistan'dan öğretmen ve öğrencilerle ile beraber çalışmalar yürütülmektedir.Projemizle birlikte gözlerimiz, zihinlerimiz ve ruhlarımız için güzel, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir ortam hayal edip inşa edeceğiz.Zenginleştirici, sanat ve kültürden ilham alan, fonksiyonelliğin ötesinde ihtiyaçlara cevap veren, doğayla, çevreyle ve gezegenimizle uyumlu,kültürler, disiplinler arasında kapsayıcı, teşvik edici bir iletişim içerisinde bir okul tasarlayacağız.Yani bu "sürdürülebilir okul" vizyonu kapsayıcılık, güzellik ve sürdürülebilirlik değerleri üzerine inşa edilecektir.Bu, aynı zamanda öğrencileri günlük yaşamlarında sürdürülebilir davranışlar sergilemeye teşvik edecek, böylece sürdürülebilirlik mesajını sınıfın ötesine ve kendi evlerine yayacaktır. Böylece projemiz faydalı bir devam dersi olacaktır .

Projemizin logosu  İspanyaCES Samaniego  okulu öğrencisi

Tatiana tarafından tasarlandı. Proje bloğumuz ;